Om SigneDesign

SigneDesign er en kreativ virksomhed, som yder grafiske ydelser og digitale løsninger til både store og små virksomheder, samt private. Med en grafisk sans og en stor teknisk kunnen kan SigneDesign lave alt fra grafiske hjemmesider, HTML5 bannere til grafiske trykssager mm.  Se alle ydelser her.

SigneDesign har mange års erfaring med produktion af grafisk materiale til markedsføring både online og på print, så uanset hvad branche eller brand der skal markedsføres, kan du være sikker på SigneDesign kan hjælpe med hurtig levering af materiale, i knivskarp kvalitet.

Freelance Grafisk Designer & Webnørd

Står du/i og skal bruge en freelancer der kan trylle?
SigneDesign kan lejes på timebasis og yder alt grafisk materiale til både online og trykte medier, samt digitale løsninger.

Se alle ydelser her eller kontakt nu for mere info.

Signe

Hej, mit navn er Signe og jeg er grafisk designer & web-nørd, og det er mig der står bag SigneDesign.  Jeg er uddannet Web-integrator på Roskilde Teknisk Skole og Grafisk Designer hos Ekstra Bladet og Danmark Medie & Journalist Højskole.  

De sidste 6 år har jeg arbejdet som Grafisk Designer og nørd i JP/Politikens Hus hos Ekstra Bladet. Jeg startede de første 3 år som elev, men grundet min digitale kode erfaring fra tidligere udddannelse som Web-integrator, var jeg hurtigt selvkørende og lærte andre grafikere op produktion af HTML5 bannere og aflevering. Siden da har jeg opbygget en kæmpe erfaring inden for design og markedsføring og søger konstant ny viden og læring inden for mine fag.

Jeg brænder for det jeg laver og jeg har altid været kreativ og elsker at designe og skabe. Samtidig er jeg også meget logisk tænkende, jeg har en stor teknisk og digital viden, derfor kan jeg kombinere design og digitale løsninger.